Danmarks Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum er et eldorado for nysgerrige børn og voksne. Oplev historien om det moderne Danmark og de teknologiske forandringer, der i løbet af de sidste århundreder er blevet en naturlig del af dagligdagen: elektricitet, kloakering, cykler, biler, fly, computere, telefoner, fjernsyn og meget mere.

Danmarks Tekniske Museum er et mekanisk slaraffenland. Her kan du gå på opdagelse i en verden af teknologiske opfindelser, som har ændret vores måde at leve på. Få familieoplevelser for fuld kraft og lær alt om vidunderlige og epokegørende tekniske opfindelser og menneskene bag.

På museet kan du komme helt tæt på rumkapslen, der i 2015 sendte Andreas Mogensen ud i rummet, som den første dansker. Du kan også opleve Danmarks første bil fra 1888, som samtidig er verdens ældste fungerende bil, se pioneren Ellehammers fly fra 1906, nyde synet af de forskellige seje Nimbus motorcykler og robotter samt mærke nostalgien bruse i en af Europas bedste tekniske samlinger.

Udstillingerne handler om alt fra biler, cykler og fly til ting, som du har derhjemme, fx tv, spilkonsol og computer og din smartphone, der sikkert har ændret din måde at leve på. Kom med på den forunderlige rejse med maskiner, der ændrede verden.

 

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
3000 Helsingør

 +45 49 22 26 11
 info@tekniskmuseum.dk

  Website
 Facebook
  Instagram

Åbningstider


Særlige åbningstider

Fra februar til og med oktober: tirsdag-søndag kl. 10-17

Fra november til og med januar: tirsdag-søndag 10-16


Lukket

Mandag lukket (dog åbent i skoleferier)
Museet holder lukket 24., 25. og 31. december samt 1. januar.


Åbningstider er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Priser

Voksne: 90 DKK
Børn: (under 18 år) Gratis
Studerende: 80 DKK
Pensionister: 80 DKK
Grupper: (min. 10 personer) pr. person 80 DKK

Priser er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Faciliteter mv.

Wifi
Restaurant
Handicapvenlig
Copenhagen Card
Cafe
Børnevenlig