Publikationer

Publikationer

Publikationer

Museer i København og Omegn udgiver hvert år en række publikationer. De bidrager til at gøre museerne synlige for turister som københavnere året igennem.

OBS: I foreningens publikationer for 2020 og 2021 tages der forbehold for ændringer pga. COVID-19 og restriktioner i kulturlivet som følge deraf. Tjek åbningstider og udstillinger på de enkelte museers hjemmesider.

Magasinet CURATOR
Curator udkommer som hovedregel på engelsk henvendt til udenlandske turister. Grundet corona-pandemien er det ændret, således at  Curator i 2021 udkommer i ét eksemplar på dansk henvendt til københavnere og danske turister. Curator 2021 udkom i marts.

Museer i København og Omegn udgiver turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn.

Magasinet er gratis og distribueres til museer, biblioteker og caféer i Hovedstadsområdet, 80 hoteller i København, samt turistinformationer, campingpladser, feriecentre, vandrerhjem, attraktioner, hoteller og motorvejssteder på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Det er muligt for museer og aktører med kulturel relevans at annoncere i Curator, kontakt blot Museer i København og Omegn.

Du kan læse og downloade Curator her:
Curator, forår-vinter 2021 – Dansk
Curator, efterår 2020 – Dansk
Curator, forår 2020 – Engelsk
Curator, efterår 2019 – Engelsk
Curator, forår 2019 – Engelsk

Museumsguiden
Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i hovedstadsområdet – fra Malmö Konsthall i øst til Vikingeskibsmuseet i vest. Folderen kan findes på museer, biblioteker, udstillingssteder og turistinformationer i hele hovedstadsområdet.

Du kan hente museumsguiden her:
Dansk 2021
Engelsk 2021

Curator

Museer i København og Omegn udgiver det gratis turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn.

Museumsguide

Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i Hovedstadsområdet – fra Vikingeskibsmuseet i vest til Malmö Konsthall i øst.

Brug Kulturen

Brug Kulturen binder kultur- og erhvervsliv sammen i København og Hovedstadsregionen. BrugKulturen støttes af Københavns Kommune og drives af Golden Days sekretariatet.

Medarbejdere

Svante Lindeburg
Direktør
+45 35 25 33 67
Astrid Sperling
Marketingmedarbejder
+4581713198‬
Rosa Lembcke
Marketingassistent