Publikationer

Publikationer

Publikationer

Museer i København og Omegn udgiver hvert år en række publikationer. De bidrager til at gøre museerne synlige for turister som københavnere året igennem.

Magasinet CURATOR
Museer i København og Omegn udgiver turistmagasinet Curator på engelsk, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn. Curator udkommer to gange årligt i henholdsvis en forår/sommer-udgave og en sommer/efterår-udgave.
Magasinet er gratis og distribueres til museer, hoteller, Københavns Lufthavn, biblioteker, caféer m.v.
Det er muligt for museer og aktører med kulturel relevans at annoncere i Curator, kontakt blot Museer i København og Omegn.

Du kan læse og downloade Curator her:
Forårseksemplaret 2020
Forårseksemplar 2019
Efterårseksemplar 2019

Museumsguiden
Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i hovedstadsområdet – fra Malmö Konsthall i øst til Vikingeskibsmuseet i vest. Folderen kan findes på museer, biblioteker, udstillingssteder og turistinformationer i hele hovedstadsområdet.

Du kan læse museumsguiden her:
Dansk 2020
Engelsk 2020

Curator

Museer i København og Omegn udgiver det gratis turistmagasinet Curator på engelsk, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn. Curator udkommer to gange årligt i henholdsvis en forår/sommer-udgave og en sommer/efterår-udgave.

Museumsguide

Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i Hovedstadsområdet - fra Vikingeskibsmuseet i vest til Malmö Konsthall i øst.

Brug Kulturen

Brug Kulturen binder kultur- og erhvervsliv sammen i København og Hovedstadsregionen. BrugKulturen støttes af Københavns Kommune og drives af Golden Days sekretariatet.

Medarbejdere

Svante Lindeburg
Direktør
+45 35 25 33 67
Astrid Sperling (barsel)
Marketingmedarbejder
+4581713198‬
Eva Laksø
Redaktør
+ 45 40 47 16 43