Publikationer

Publikationer

Museer i København og Omegn udgiver hvert år en række publikationer. De bidrager til at gøre museerne synlige for turister som københavnere året igennem.

Magasinet CURATOR
Museer i København og Omegn udgiver turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn.

Magasinet er gratis og distribueres til museer, biblioteker og caféer i Hovedstadsområdet, 80 hoteller i København, samt turistinformationer, campingpladser, feriecentre, vandrerhjem, attraktioner, hoteller og motorvejssteder på hele Sjælland, Lolland-Falster og Møn.

Det er muligt for museer og aktører med kulturel relevans at annoncere i Curator, kontakt blot Museer i København og Omegn.

Du kan læse og downloade Curator her:

Museumsguiden
Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i hovedstadsområdet – fra Wanås Konst i øst til Vikingeskibsmuseet i vest. Folderen kan findes på museer, biblioteker, udstillingssteder og turistinformationer i hele hovedstadsområdet.

Du kan hente museumsguiden her:

Curator

Museer i København og Omegn udgiver det gratis turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn.

Museumsguide

Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i Hovedstadsområdet – fra Vikingeskibsmuseet i vest til Malmö Konsthall i øst.

Medarbejdere

Johanne Katrine Nielsen
Projektleder
+4524404587
Svante Lindeburg
Direktør
+4535253367
Astrid Sperling
Projektleder
+4581713198‬