Publikationer

Publikationer

Publikationer

Museer i København og Omegn udgiver hvert år en række publikationer. De bidrager til at gøre museerne synlige for turister som københavnere året igennem.

Magasinet CURATOR
Curator udkommer som hovedregel på engelsk, henvendt til udenlandske turister. Grundet corona-pandemien er det ændret, således at  Curator i 2021 udkommer i et eksemplar på dansk henvendt til københavnere og danske turister. Årets Curator udkommer i slutningen af marts måned.

Museer i København og Omegn udgiver turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn. Curator udkommer to gange årligt i henholdsvis en forår/sommer-udgave og en sommer/efterår-udgave.
Magasinet er gratis og distribueres til museer, hoteller, Københavns Lufthavn, biblioteker, caféer m.v.
Det er muligt for museer og aktører med kulturel relevans at annoncere i Curator, kontakt blot Museer i København og Omegn.

Du kan læse og downloade Curator her:
Efterårseksemplar 2020 – Dansk
Forårseksemplaret 2020 – Engelsk
Efterårseksemplar 2019 – Engelsk
Forårseksemplar 2019 – Engelsk

Museumsguiden
Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i hovedstadsområdet – fra Malmö Konsthall i øst til Vikingeskibsmuseet i vest. Folderen kan findes på museer, biblioteker, udstillingssteder og turistinformationer i hele hovedstadsområdet.

Du kan læse museumsguiden her:
Dansk 2021
Engelsk 2021

Curator

Museer i København og Omegn udgiver det gratis turistmagasinet Curator på engelsk, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn. Curator udkommer to gange årligt i henholdsvis en forår/sommer-udgave og en sommer/efterår-udgave.

Museumsguide

Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i Hovedstadsområdet - fra Vikingeskibsmuseet i vest til Malmö Konsthall i øst.

Brug Kulturen

Brug Kulturen binder kultur- og erhvervsliv sammen i København og Hovedstadsregionen. BrugKulturen støttes af Københavns Kommune og drives af Golden Days sekretariatet.

Medarbejdere

Johanne Greibe Andersen
Marketingmedarbejder
21 57 57 40
Svante Lindeburg
Direktør
+45 35 25 33 67
Eva Laksø
Redaktør
+ 45 40 47 16 43