Medlemsfordele for museer

Medlemsfordele for museer

MiK er en kulturel indkøbsforening, der gør det nemmere for museerne at navigere og prioritere i junglen af kommunikationstilbud og opnå en synlighed overfor udenlandske og danske turister, som matcher den enkelte institutions behov.

 • Museer i København og Omegn vejleder og sin medlemmer til at opnå fordelagtige priser på markedsføring og indgå aftaler om indkøb af synlighed på unikke placeringer, som den enkelte institution ikke vil kunne opnå alene. Som medlem kan man tilkøbe markedsføring via MiK’s fordelspakke.
  Du kan se mere om fordelene for medlemmer af Museer i København her.
  Kontakt Museer i København for at høre mere om de mange fordele her.

Som medlem af MIK får du:

 • Fælles synlighed via foreningens Museumsguide og Curator.
 • Rabatter på indkøb af synlighed.
 • Gratis rådgivning om outdoor-, print- og onlinemarkedsføring gennem MiK-sekretariatet og det internationale medie- og reklamebureau Orchestra.
 • Inspirationsoplæg om relevant tema forud for den årlige generalforsamling.
 • Varetagelse af fælles interesser inden for markedsføring og kommunikation, herunder samarbejde med Wonderful Copenhagen, og kontinuerlig udvikling af nye samarbejder til fordel for medlemmerne.
 • Profil i magasinet Curator og på MiK’s hjemmeside.
 • Nyhedsbreve fra sekretariatet med nyheder om foreningen og særtilbud på markedsføring.

Curator

Museer i København og Omegn udgiver det gratis turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn.

Museumsguide

Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som guider til kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i Hovedstadsområdet – fra Vikingeskibsmuseet i vest til Malmö Konsthall i øst.

Medarbejdere

Johanne Katrine Nielsen
Projektleder
+4524404587
Svante Lindeburg
Direktør
+4535253367
Astrid Sperling
Projektleder
+4581713198‬