Bank- og Sparekassemuseet

Et besøg på Bank- og Sparekassemuseet er et kig ind i 1800-tallets bankvæsen. Museet giver dig hele historien om en tid, hvor bankerne fik større og større betydning i den danske og internationale finansverden.

“PENGE – dine, mine og vores” er den faste udstilling. Den giver dig et indblik i en tid, hvor bankerne fik større og større betydning nationalt og internationalt. Få også historien om C.F. Tietgen – en af Privatbankens første direktører, se et stort udvalg af sparebøsser og meget andet. 

Årets særudstilling KUNSTEN AT INVESTERE – kunstnerne, samlerne og eksperterne 28. januar – 3. december
Udstillingen viser værker fra private, danske samlinger, der er steget betragteligt i værdi, og undersøger som udgangspunkt det særlige krydsfelt mellem kunst, penge og investering. At købe kunst er blevet en mulighed for at sprede investeringer på linje med obligationer og aktier, og mens salget af nogle værker er solgt for ekstremt høje summer gennem de seneste årtier, har andre værker vist sig ikke at have en investeringsværdi som forventet.
Værkerne er udført af internationale kunstnere og er alle fremstillet efter 2000. I udstillingsperioden er der TALKS og KURATOROMVISNINGER – find dato og tidspunkt på hjemmesiden under Museets udstillinger. Gratis adgang.
Museet ligger i Heerings Gaard, hvor Heering-familien i flere generationer producerede likør – bl.a. den berømte Cherry Heering. Gå en tur i kælderen og se de gamIe fade.

Bank- og Sparekassemuseet
Overgaden Neden Vandet 11
1414 København

 +45 60 80 20 22
 bankogsparekassemuseet@gmail.com

  Website

Åbningstider

Onsdag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 11:00 – 17:00
Søndag: 10:00 – 16:00

Særlige åbningstider

Åbningstiderne er gældende i perioden d. 28. januar - d. 3. december 2023


Åbningstider er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Priser

Grupper: Særomvisning for oplysningsforbund, grupper mv. Max. 25 personer 750,00 kr. Kontakt bankogsparekassemuseet@gmail.com for aftale
Gratis entré: for alle

Priser er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Faciliteter mv.

G
Gratis
Børnevenlig