Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center er hele Danmarks mødested for arkitektur, design og bykultur. DAC holder til i BLOX på Københavns havnefront og byder indenfor til udstillinger, talks, debatter, workshops og meget mere for både børn og voksne. Man kan også shoppe de nyeste designprodukter i DAC Design Shop – eller bare nyde en kop kaffe i DAC Café med udsigt over Kulturkvarterets 1000 års Danmarkshistorie og Københavns havn.

Dansk Arkitektur Center (DAC)
Dansk Arkitektur Center er hele Danmarks mødested for arkitektur, design og bykultur. DAC holder til i det spektakulære BLOX i hjertet af København og byder på udstillinger, guidede ture, talks, workshops og meget mere for både børn og voksne. Du kan også shoppe de nyeste designprodukter i DAC Design Shop – eller bare nyde en kop kaffe i DAC Café med udsigt over Københavns havn.

Udstillinger om arkitektur
Oplev de nyeste tendenser og største stjerner i arkitektur, når du besøger DACs udstillinger. I de senere år har DAC vist alt fra danskernes boligvaner til Olafur Eliasson, Dorte Mandrup og den største soloudstilling nogensinde af BIG-Bjarke Ingels Group.

Ture ude i byen
Kom helt tæt på arkitekturen ude i byen med DAC som din personlige guide. Du kommer bag facaden på mesterværkerne og udforsker de gemte perler, gamle klassikere og fremtidens bæredygtige byområder. Fra Carlsberg til Nordhavn til cykelbroerne i inderhavnen. Og du kan selv vælge, om det skal være til fods eller på cykel.

Arkitektur er også for børn
DAC har aktiviteter for børn og familier i alle weekender. Besøg DACs åbne familieværksted, hvor der bygges rumraketter, robotter og designes byer i VR. Du kan også sparke på mål på DACs indendørs fodboldbane eller slå dig løs på den store udendørs legeplads foran BLOX.

DAC Café
I DAC Café oplever du København på ny – højt hævet over det pulserende byliv. Slå dig ned på en af vores tre store tagterrasser og nyd enkle og elegante nordiske retter, en forfriskende drink eller en god kop kaffe.

Adgang med entrébillet og DAC Årskort.

DAC Design Shop
DAC Designshop er Københavns nye destination for design. Her kan alle gå på opdagelse i et inspirerende designunivers med livsstilsprodukter fra førende og upcoming brands.

 

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København
København V

 +45 32 57 19 30
 info@dac.dk

  Website
 Facebook
  Instagram

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 21:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: 10:00 – 18:00

Åbningstider er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Priser

Voksne: 110 DKK
Børn: (under 18 år) Gratis
Studerende: 85 DKK

Priser er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Faciliteter mv.

Wifi
Restaurant
Have/park
Handicapvenlig
Cafe
Børnevenlig
Åbent hele ugen