ARKEN Museum for Samtidskunst

På ARKEN kan man opleve kunst i verdensklasse. Museet viser hvert år 5-7 forskellige udstillinger af moderne dansk, nordisk og international kunst, både de store klassikere og helt nye navne. Læs om de aktuelle udstillinger her.

ARKEN ligger som en stor skulptur ud til Køge Bugt. Søren Robert Lund er arkitekten bag den karakteristiske museumsbygning, der er et hovedværk inden for dansk arkitektur. I foråret 2016 indviede ARKEN Kunstens Ø og kan nu byde publikum velkommen til et helt nyt landskab med broer, laguner og klitter og til et museum omgivet af vand. Den nyanlagte kunststi ARKENWALK, med 32 finurlige røde lygter skabt af kunstneren Jeppe Hein, viser vej fra Ishøj Station til ARKEN.

I landskabet omkring ARKEN kan man opleve spektakulære værker af nogle af tidens største danske og internationale kunstnere. Her inviterer 20 værker fra museets samling både børn og voksne til leg, deltagelse og refleksion og til at udforske kunsten med egen krop. Antony Gormley, Olafur Eliasson, Astrid Myntekær, Lawrence Weiner, Lea Guldditte Hestelund og Jeppe Hein er blot nogle af de kunstnere, hvis værker man kan opleve i museets voksende skulpturpark. Parken byder på store skulpturer, man kan bevæge sig ind i, værker, der går i dialog med museets karakteristiske arkitektur og skulpturer, derknytter an til den omkringliggende natur.

Kombiner en tur på museet med en gåtur blandt skulpturerne på Kunstens Ø, en tur på stranden eller en frokost i ARKENs café, der byder på en fantastisk udsigt over Køge Bugt.

 

ARKEN Museum for Samtidskunst
Skovvej 100
2635 Ishøj

 +45 43 54 02 22
 info@arken.dk

  Website
 Facebook
  Instagram

Åbningstider

Mandag: – Lukket
Tirsdag: – Lukket
Onsdag: 11:00 – 17:00
Torsdag: 11:00 – 21:00
Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag: 11:00 – 17:00
Søndag: 11:00 – 17:00

Særlige åbningstider

Museet er desuden åbent
Skærtorsdag, langfredag, påskedag, 1. maj, Bededag, Kristi Himmelfartsdag, Pinsedag, Grundlovsdag, Lillejuleaften (til kl. 17) og 2. juledag kl. 10-17.


Lukket

Museet er lukket
2. påskedag, 2. pinsedag, juleaftensdag, juledag, nytårsaftensdag og nytårsdag.


Åbningstider er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Priser

Voksne: 140 DKK
Børn: Gratis
Studerende: Ved forevisning af gyldigt studiekort. 119 DKK
Grupper: Ved min. 10 pers. 126 DKK
Årskort: KLUB ARKEN: Gratis

Priser er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Faciliteter mv.

Wifi
Skoletjeneste
Restaurant
Omvisninger
Have/park
Handicapvenlig
Cafe
Børnevenlig