Cirkusmuseet

Mine damer og herrer... Velkommen til Cirkusmuseet. Her møder du den forunderlige cirkusverden i alle dens afskygninger fra den skæggede dame til den yndefulde cirkusprinsesse.

En række rekvisitter og kostumer er samlet for at fortælle dig historien om de mennesker, dyr og artister, som har formet cirkuslivet i Danmark og leveret oplevelser og underholdning til store og små. I udstillingen kan familien også udfordre hinanden gennem en række aktiviteter og finde ud af, hvem der er bedst egnet til cirkuslivet.

Cirkusaktiviteter
Giver cirkuslivet blod på tanden, kan du selv prøve kræfter med artisteriet. Hver søndag kan komme til Cirkusleg i Fægtesalen, som er museets hus indrettet til cirkusaktiviteter. Her kan du med hjælp fra museets egen cirkusartist prøve trapez, reb, stof, line, og alt hvad hjertet begærer af jongleringsudstyr. Der er plads til store grin og succesoplevelser, når hele familien kaster sig over artisteriet. Cirkusmuseet arrangerer også børnefødselsdage, skoleforløb og firmaarrangementer i Fægtesalen, hvor du selv er i centrum som artist.

Cirkusforestillinger
På Cirkusmuseet kan du også opleve det levende artisteri. I vinter- og efterårsferien samt på udvalgte dage i løbet af året, kan du komme til forestilling på museet. Her har været alt fra søløver til klovne. Hold øje med museets hjemmeside for information om næste arrangement. Hold øje med museets arrangementkalender for at se, hvornår næste forestilling finder sted.

Tag på tur i omgivelserne
Cirkusmuseet ligger i smukke omgivelser i den gamle kaserne, Avedørelejren. Kasernen, der blandt andet rummer Filmbyen, er i sig selv et besøg værd med de grønne arealer og flotte bygninger fra begyndelsen af 1900-tallet. Kun én kilometer fra museet kan du desuden finde en af danmarkshistoriens største bygningskonstruktioner, voldanlægget Vestvolden, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. Her er der mulighed for at gå på opdagelse eller spise frokost i det grønne efter et besøg på museet.

Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre

 +45 36 49 00 30
 info@cirkusmuseet.dk

  Website
 Facebook

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 15:00
Tirsdag: 10:00 – 15:00
Onsdag: 10:00 – 15:00
Torsdag: 10:00 – 15:00
Fredag: – Lukket
Lørdag: – Lukket
Søndag: 10:00 – 15:00

Åbningstider er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Priser

Voksne: 60 DKK
Børn: Gratis
Grupper: (Min. 10 personer) pris pr. person 48 DKK

Priser er vejledende. Se evt. museets hjemmeside.

Faciliteter mv.

Omvisninger
Cafe
Børnevenlig
Booking/udlejning