Om Museer i København og Omegn

Museer i København og Omegn er en sammenslutning af ca. 70 museer og udstillingssteder i København og omegn.

Markedsføring
Foreningen er et fælles markedsføringssamarbejde hvor over 70 museer og udstillingssteder skaber fælles synlighed gennem markante kommunikationstiltag. Den fælles markedsføring skal først og fremmest øge publikums kendskab til medlemmernes aktuelle udstillinger, arrangementer og tilbud samt de permanente samlinger. Vi laver bl.a. samannonceringer i alle større danske dagblade, onlineannoncering og markedsføring i byrummet f.eks. i lufthavnen og ved metroen på Nørreport station.

Web
Kbhmuseer.dk er museernes egen hjemmeside, der giver overblik og inspiration til kulturoplevelser i museernes verden i København og omegn. Her finder du museernes udstillinger, arrangementer og gode tilbud - fra Nationalmuseet til Nivaagaards Malerisamling og fra Kronborg til Vikingeskibsmuseet.

Magasinet CURATOR
Museer i København og Omegn udgiver turistmagasinet Curator på engelsk, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser på museer og udstillingssteder i København og omegn.
Magasinet er gratis og distribueres til museer, hoteller, Københavns Lufthavn, biblioteker, caféer osv.

Museumsguiden
Hvert år udgiver Museer i København og Omegn en trykt museumsfolder, som fortæller om kulturinstitutionernes tilbud og oplevelser i hovedstadsområdet - fra Malmö Konsthall i øst til Vikingeskibsmuseet i vest. Folderen kan findes på museer, biblioteker, udstillingssteder, campingpladser og turistinformationer i hele hovedstadsområdet.

Sekretariatet
Sekretariatet for foreningen "Museer i København og Omegn" blev oprettet i august 2003. Formålet med at have et fælles sekretariat for hovedstadsområdets museer er at udbrede kendskabet til museernes samlinger, oplevelser og tilbud ved at synliggøre museerne og markedsføre dem på nye måder.
Museer i København og Omegn er en del af Golden Days sekretariatet. Curator udgives af Museer i København og Omegn i samarbejde med Golden Days.

Del denne side

Svante Lindeburg, Direktør

Telefon: +45 35 25 33 67
E-mail: svante@goldendays.dk

Astrid Sperling, Redaktør


Telefon: + 45 35 25 33 68
E-mail: astrid@goldendays.dk

Eva Laksø, Marketingmedarbejder

 

Telefon: + 45 40 47 16 43
E-mail: eva@goldendays.dk