Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Vild med dyr

Tag med på tur i dyrenes verden og mød alt fra landbrugsdyr til de mere eksotiske slags.

Museer i København og Omegn - Kongelige København - Danmark - attraktioner - kunst - kultur - Christiansborg Slot - danske slotte

Kongelige København

Gå på opdagelse i svundne tiders overdådige fester og brutale magtkampe eller oplev, hvad det indebærer at være kongelig i dag.

”Hun var aldrig alene”, Kathrine Ærtebjerg, 2004. Statens Museum for Kunst - udstilling - eventyr - H.C. Andersen - København - SMK - kunst - Danmark - dyr

Byens Eventyr

Københavns ry som romantisk eventyrby er ikke til at komme uden om. Og det er ikke kun H.C. Andersen, der har ladet tinsoldater, prinsesser og hunde med øjne så store som tekopper løbe frit omkring i gaderne.

Museer i København og Omegn

Museerne i København og omegn byder på spændende oplevelser, events og udstillinger.

Du kan finde museer med alt fra kulturhistorie, kunst, design og arkitektur til oplevelsescentre og akvarier.

Gå på opdagelse og find inspiration til nye oplevelser.